ELS PREFERENTS CAUEN AL FINAL DELS SEUS RESPECTIUS PARTITS

JÚNIOR PREFERENT

FC BARCELONA, 69
FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST, 67

El conjunt del FC Barcelona amb la lliçó ben apresa del seu desplaçament a Olost (+23 per els olostencs) va sortir molt intens en el partit, sense deixar opcions reals als visitants a entrar en joc, ni en defensa ni en atac com a una màquina ben engrassada els barcelonins iniciaren el partit amb un contundent 10 a 2 que va fer que al final dels primers 10 minuts els resultat fos de 21 a 12. A partir d'aquest instant els jugadors del Formatges Betara Bàsquet Olost es posaren el mono de feina i amb una defensa espectacular i amb un millor atac aconseguiren remuntar el partit i anar-se'n al descans amb 5 punts per sobre en el marcador (30 a 35), res decidit, però amb un marc nou de joc de cara la segona meitat,

El Barça va tornar a sortir molt fort tot i que aquest cop els olostencs els pogueren aturar molt millor tot i que el darrer quart el partit va començar amb un marcador de 51 a 50, 10 minuts de molta intensitat el que es va viure a la ciutat esportiva Joan Gamper, un Formantges Betara Bàsquet Olost que no permetia que el FC Barcelona tornés a agafar distància en el electrònic i un Barça que no podia aturar al 100% el bon joc visitant, unes darreres desicions poc encertades en atac i tot i tenir la pilota de partit a falta de 11 segons per finalitzar el encontre els jugadors olostencs no aconseguiren enllaçar una jugada per poder llançar a cistella placidament i els va condemnar a la derrota per la mínima.

OLOST: OUSMANE 4, SEGURA 6, VIDAL 17, CARRION 10, SOLDEVILA, CASE 8, JUSCAFRESA 5, BRIA 13, SALIOU 4 I CARRILLO.

CADET PREFERENT

FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST, 71
CB CORNELLÀ, 75

El partit disputat a Olost s'ha tingut de dicidir a la pròrroga on un Cornellà molt més encertat en els tirs lliures se l'ha endut.

El marcador del matx ha estat sempre molt ajustat tots dos conjunts són molt similars i en cap moment cap ha pogut marxar-se placidament en el resultat, finalment el que millor encert ha tingut i menys errors defensius a comés s'ha endut el partit. Tot i que ha estat un partit molt intèns per part dels dos conjunts i que ha tingut molt desgast físic i psiquic.

OLOST: SANS 15, PRAT 12, SALIOU 20, FONT 2, MOLIST, PRATDESABA, BRIA 1, OUSMANE 21 I CARRILLO.