EL CADET PLANTA CARA A LA PENYA

CADET PREFERENT

FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 45
JOVENTUT DE BADALONA, 56

Els jugadors olostencs han iniciat el partit amb molta intensitat defensiva el que els ha permès sortir en contracop que els badalonins no han pogut aturar en cap moment l'allau de joc mostrat per els locals, la bona defesna i un atac molt fluid permetia al Formatges Betara Bàsquet Olost un parcial de 10 a 2, poc a poc els visitants entraren en partit, tot i així s'arribà al descans amb un interessant 26 a 20.

Com era d'esperar la reacció visitant no s'ha fet esperar gaire i amb una defensa asfixiant han deixat als locals amb 6 punts en el tercer quart, els badalonins tot i així no tenien fluidesa en el seu joc d'atac ja que la defensa local ha estat molt intensa durant molta estona del 3r quart, en els darrers 10 minuts el Joventut de Badalona ha trencat el partit amb un parcial de 0 a 10 que li ha donat l'avantatge suficient per acabar amb el 45 a 56 final.

OLOST: CAPARROS 2, SANS 4, PRAT 2, FONT 3, PRATDESSABA, BRIA 3, OUSMANE 16, SALIOU 13, CARRILLO 2 I MOLIST